Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Ορέστου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Χαλκιδικής έως τη διασταύρωσή της με την οδό Βασ. Όλγας, στην οδό Φαώνος, από τη διασταύρωσή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την διασταύρωσή της με την οδό Ορέστου, και στην οδό Αθ. Διάκου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Δελφών έως την διασταύρωσή της με την οδό Πραξιτέλους, από τη διασταύρωσή της με την οδό Πραξιτέλους έως την διασταύρωσή της με την οδό Εδμ. Ροστάν & από τη διασταύρωσή της με την οδό Εδμ. Ροστάν έως την διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου)
Αύριο, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Νέα Μισραχή, από τη διασταύρωσή της με την οδό Σααδή Λεβή έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καλλιδοπούλου, στην οδό Κύπρου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κολοκοτρώνη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Σααδή Λεβή, στην οδό Συντ. Δαβάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Καλλιδοπούλου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Φλέμινγκ, & στην οδό Σααδή Λεβή, από τη διασταύρωσή της με την οδό Εδμ. Ροστάν έως την στροφή Σααδή Λεβή.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες θα ξεκινούν στις 6.00 και θα τελειώνουν στις 20.00, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις γειτονικές οδούς.

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Ο Ερντογάν απειλεί ξανά την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΚαναδάς: Μακελειό στο Τορόντο- Έξι νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης