Θεσσαλονίκη: Έπαθε σοκ, βρήκε το πρωί το πολυτελές αυτοκίνητό του χωρίς ζάντες και λάστιχα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί έναν ιδιοκτήτη πολυτελούς αυτοκινήτου που το πάρκαρε το βράδυ σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και το πρωί το βρήκε χωρίς ζάντες και λάστιχα!

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου, το αφήνει συνήθως σε κλειστό πάρκινγκ. Προτίμησε, όμως, εκείνη τη νύχτα να το αφήσει έξω, κάτω από το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, διότι την επόμενη μέρα θα πήγαινε διακοπές.

Η ατυχία του, ωστόσο, ήταν ότι οι ληστές επέλεξαν το δικό του όχημα, από το οποίο αφαίρεσαν τα λάστιχα και τις ζάντες. Στις θέσεις από τις τέσσερις ρόδες του αυτοκινήτου που αφαίρεσαν τοποθέτησαν κομμάτια από ξύλο και τσιμεντόλιθους για να το κρατήσουν στον «αέρα». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ατόμου που μίλησε στην κάμερα δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κλέψουν αυτά που ήθελαν και να εξαφανιστούν. «Είναι εκπαιδευμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα περιστατικά πληθαίνουν, ειδικά το καλοκαίρι, με τους δράστες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μίλησε στον Alpha για τα όσα μετέφερε στην Αστυνομία, από όπου τον ενημέρωσαν ότι πρόκειται για συχνό φαινόμενο.

«Δρουν κατά παραγγελία» τόνισαν από τη μεριά τους ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων και εταιρειών ελαστικών γιατί πρόκειται για μέρη του αυτοκινήτου που έχουν ακριβύνει πάρα πολύ.

Προηγούμενο άρθροΓερμανία: Γιούχαραν τον Σολτς – “Είσαι ψεύτης, προδότης του λαού” // VIDEO
Επόμενο άρθροΒαρκελώνη: Πρόβατα και κατσίκες επιστρατεύονται στην πρόληψη για πυρκαγιές, μια περίεργη αλλά αποτελεσματική λύση