Θεσσαλονίκη: Επαναλειτουργούν από σήμερα τα εξωτερικά ιατρεία του Παπαγεωργίου

Επαναλειτουργούν από σήμερα τα πρωινά και απογευματινά τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με πιστή τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης της Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους σε επιλεγμένα ιατρεία και εργαστήρια του Νοσοκομείου, μέσω της πλατφόρμας www.gnpap.gr, άμεσα και χωρίς καμία χρέωση, όλο το 24ωρο.Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης στο νούμερο 14741 (Δευτέρα- Παρασκευή, 08:00-20:00, χρέωση 1,029 ευρώ από σταθερό, 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο, για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών).

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου λειτουργούν 223 γενικά και ειδικά εξωτερικά ιατρεία και 8 εργαστήρια, για τα οποία παρέχονται πληροφορίες και μέσω της ιστοσελίδας www.papageorgiou-hospital.gr.

Για τη διασφάλιση της προστασίας των ασθενών και του προσωπικού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η Διοίκηση ενημερώνει ότι είναι απαραίτητο να τηρούνται αυστηρά τα ωράρια επισκέψεων, καθώς και οι παρακάτω οδηγίες προσέλευσης ασθενών, λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων πρόληψης και περιορισμού της Covid-19:

*Για την αποφυγή συγχρωτισμού, η προσέλευση στο Νοσοκομείο να γίνεται 30 λεπτά πριν από το ραντεβού και όχι νωρίτερα

* Για την είσοδο στο Νοσοκομείο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας

*Οι ασθενείς εισέρχονται χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΑίσιο τέλος στο τηλεφώνημα για βόμβα στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Επόμενο άρθροAνήλικοι στη Β. Ελλάδα έκλεψαν άλλα 15 διαμερίσματα – Πάνω από 35.000 ευρώ η λεία τους