Θεσσαλονίκη: Δυο τροχαία με τραυματίες στην οδό Λαγκαδά-Προκλήθηκαν από λάδια που έπεσαν στο οδόστρωμα

Μποτιλιάρισμα και μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε το πρωί της Τετάρτης οδηγούς και επιβάτες που κινούνταν στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος των δωδεκαόροφων πολυκατοικιών μετά τα δύο ατυχήματα που σημειώθηκαν στην περιοχή εξαιτίας των λαδιών που υπήρχαν στην άσφαλτο.

Λάδια που έπεσαν στο οδόστρωμα από εκσκαφέα υποχρέωναν τους οδηγούς να κάνουν ελιγμούς για να τα αποφύγουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ουρά. Τα δύο τροχαία ατυχήματα έγιναν με δύο οχήματα που συγκρούστηκαν και με έναν οδηγό μηχανής που γλίστρησε στο οδόστρωμα και έπεσε. Και οι τρεις τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

Μποτιλιαρισμένη ήταν για αρκετή ώρα η οδός Βενιζέλου στη Νεάπολη που κατεβαίνει προς την οδό Λαγκαδά.

Στο γεμάτο λάδια οδόστρωμα συνεργεία του δήμου έριξαν άμμο και πριονίδια για να καλυφθούν τα λάδια, ενώ στο σημείο υπήρχαν περιπολικά της αστυνομίας.

Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε αρκετά σημεία της δυτικής Θεσσαλονίκης και σε όλες τις κάθετες οδούς που βγαίνουν στην οδό Λαγκαδά, όπου κυριολεκτικά δεν κινούνταν τίποτα.

Προηγούμενο άρθρο“Αγώνας δρόμου” να εντοπιστεί ένας 57χρονος στην Ηλεία -Ισχυρίστηκε ότι ήπιε δηλητήριο και εξαφανίστηκε
Επόμενο άρθροΚορινθία: Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών