Θεσσαλονίκη: Διακοπές υδροδότησης σε 4 περιοχές

Καθημερινά είναι τα προβλήματα υδροδότησης της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα περιοχές της πόλης, καθώς έχουν προκύψει έκτακτα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη υπάρχουν πέντε διακοπές υδροδότησης. Πιο αναλυτικά:
Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 9 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στην προέκταση Μαιάνδρου και την οδό Εσπερίδων το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Διακοπή υπάρχει και στην περιοχή της Ανάληψης. Το πρόβλημα είναι στις οδούς Πιττακού 1 και Μαρία Κάλλας και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στην οδό Προφήτη Ηλία 61 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 35 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Προηγούμενο άρθροΠισπιρίγκου: Στον ανακριτή σήμερα-Αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία
Επόμενο άρθροΑνακαλούνται μοντέλα αυτοκινήτων λόγω τεχνικών προβλημάτων