Θεσσαλονίκη : Διακοπές νερού σήμερα σε περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης

Διακοπές νερού αλλά και προβλήματα στην υδροδότηση θα παρουσιαστούν σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου σε διάφορες περιοχές της ανατολικής και δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχομέτρου στη δεξαμενή της Ευαγγελίστριας του δήμου Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Τριανδρίας και των 40 Εκκλησιών,όπως και στην περιοχή της Άνω Τούμπας που περικλείεται από τις οδούς Λαμπράκη-Σταγειρίτη-Αγγελοπούλου-Αγίας Μαρίνης και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Στη δυτική πλευρά της πόλης, από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 στην συμβολή των οδών Ιθάκης με Δημοκρατίας, όπως και στη Δημοκρατίας με Αγίου Κωνσταντίνου.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Τρίτση-Ιθάκης-Λεύκης-Πεύκων-Πρωτομαγίας-Ηλέκτρας Αποστόλου-Παπάγου-25ης Μαρτίου καθώς και στις παρακείμενες οδούς, στη δημοτική ενότητα Ευόσμου.

Ακόμη, έκτακτη διακοπή υδροδότησης είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Σταυρούπολης του δήμου Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, χωρίς νερό είναι οι καταναλωτές της οδού Ωραιοκάστρου, όπως και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι στις 12:00.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στην Νάξο – Στη «μάχη» και δύο αεροσκάφη
Επόμενο άρθροΚάρπαθος: Σεισμός 4,8 ρίχτερ ταρακούνησε το νησί