Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα μαγαζιά στην περιοχή των Λαδάδικων-Πλημμύρισε ο υποσταθμός της ΔΕΔΔΗΕ

Απίστευτη ταλαιπωρία και εκνευρισμός των επιχειρηματιών στα Λαδάδικα αφού η περιοχή βρίσκεται χωρίς ρεύμα από τις 11:00 μετά από βλάβη στον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ ο οποίος βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κατούνη με Κουντουριώτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο υποσταθμός που βρίσκεται στο υπόγειο πολυκατοικίας επί της Κατούνη 3 πλημμύρισε πιθανότατα από τη χθεσινή βροχή και κάηκε η αντλία που τραβά τα νερά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των πολυκατοικιών και των καταστημάτων στα οποία δίνει ρεύμα ο συγκεκριμένος υποσταθμός.

Επί τόπου βρέθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και της Πυροσβεστικής προκειμένου να προχωρήσει σε απάντληση των υδάτων. Πάντως, ένοικοι και επιχειρηματίες σχολιάζουν πως πρόκειται για διαχρονικό φαινόμενο που πλήττει την περιοχή σχεδόν από το 2013.

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Πεθερά κατάγγειλε τη νύφη της ότι κακοποιεί τα εγγόνια της
Επόμενο άρθροΑπροστάτευτα δεκάδες παιδιά εγκαταλελειμμένα στα Νοσοκομεία χωρίς εποπτεία και ειδική φροντίδα – Τους προσφέρουν μόνο τα στοιχειώδη // Παιδίατρος Σωτήρης Σεμερτζιάν –ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM