Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 49χρονος που έκλεβε ζάντες και ελαστικά από ΙΧ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του 49χρονου που συνελήφθη από την αστυνομία για τις κλοπές ζαντών και ελαστικών από σταθμευμένα οχήματα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του είχαν κάνει συνολικά 44 κλοπές από αυτοκίνητα τα οποία άφηναν χωρίς ρόδες.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 29-10-2022, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της Διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία και κατά μόνας, που τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον από 31-12-2021 έως 29-10-2022.

Πρόκειται για τον:

1. (επ.) ΧΑΣΙΡΙΔΗ (ον.) Μανόλη του Ιλλαριώνος και της Ζίνας, γεν. 1973, στη Γεωργία,

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388328, 2310-388318 και 2310-388320 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 01-02-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία υγειονομικών σε αναστολή στον K. Μητσοτάκη στην Κατερίνη (Video)
Επόμενο άρθροΠέθανε από ανακοπή καρδιάς η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα