Τελευταία ημέρα για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που είχε φέτος τη Βουλγαρία ως τιμώμενη χώρα. Παράλληλα, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει ειδική ενότητα με τίτλο Thessfashion στις 12:00, στο περίπτερο 16, αφιερωμένη στην παιδική μόδα. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει διάσημα ονόματα μόδας που παρουσιάζουν ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ για πρώτη φορά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σήμερα στη 2η Συλλεκτική EXPO 2023 στο περίπτερο 6. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η έκθεση, η ανταλλαγή και η προώθηση συλλογών και αντικειμένων από εμπόρους και συλλέκτες.

Τα κύρια εκθέματα περιλαμβάνουν νομίσματα, τραπεζογραμμάτια, γραμματόσημα, μετάλλια, καρτ ποστάλ, φωτογραφίες, παλιά βιβλία, παιχνίδια, ρολόγια, έγγραφα, αρχειακό υλικό, δίσκους βινυλίου, τηλεκάρτες και διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα και έργα τέχνης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, καθώς θα “κλείσουν” μελωδικά τη βραδιά.

Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Νέο χαράτσι με πρόσχημα τις φυσικές καταστροφές – Αναλυτικά οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού
Επόμενο άρθροΕκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Άνοιξαν οι κάλπες