Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώσεις όλο το σαββατοκύριακο στην Περιφερειακή οδό

Μικρή ταλαιπωρία για τους οδηγούς το σαββατοκύριακο καθώς εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος με κατεύθυνση προς τα δυτικά, στο τμήμα ανάμεσα στον Ανισόπεδο Κόμβο Νεαπόλεως έως την έξοδο προς το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν το Σάββατο 6 Αυγούστου από τις 6.00 π.μ. έως τις 19.00 και την Κυριακή 7 Αυγούστου από τις 6.00 π.μ. έως τις 14.00. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα αποκλείονται κάθε φορά δύο λωρίδες κυκλοφορίας, αφήνοντας ελεύθερη μία λωρίδα κυκλοφορίας για τη διέλευση των οχημάτων.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΣυνέχεια των τουρκικών προκλήσεων κατα της Ελλάδας – κατηγορεί τη χώρα μας ότι δεν σέβεται τα δικαιωματα των «τούρκων της δυτικής Θράκης»
Επόμενο άρθροΦωτιά σε προαύλιο εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη