Θεσσαλονίκη: Αλλαγή σχεδίων για την ανάγνωση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών από drag queens

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με drag queens σε παιδιά 3-12 ετών σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη.

Και ενώ κάτοικοι ετοιμάζουν για σήμερα κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, ανακοινώθηκε στο www.eventbrite.com, πως αλλάζει ο τόπος της εκδήλωσης.

Thessaloniki Pride:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι λόγω της δημοσιότητας που έτυχε η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας, αναγκαζόμαστε να τη μεταφέρουμε σε νέο μεγαλύτερο χώρο, καθώς ο παιδικός σταθμός Μικρόκοσμος δεν επαρκεί. Η πολλαπλάσια από το αναμενόμενο εκδήλωση ενδιαφέροντος από γονείς για συμμετοχή των παιδιών τους στη δράση είναι η απάντηση της ελληνικής οικογένειας στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από σκόπιμες διαστρεβλώσεις των γνωστών ακροδεξιών κύκλων. Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν απέναντι στα παιδιά, ώστε να αποτραπεί η πιθανή έκθεσή τους σε παραλήρημα μίσους συγκεντρωμένων, και για την εξυπηρέτηση της μεγάλης ζήτησης, μεταφερόμαστε πιο κεντρικά, σε νέα τοποθεσία, για την οποία θα ενημερωθούν οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες στα στοιχεία επικοινωνίας που καταχώρησαν κατά την εγγραφή».

 

Προηγούμενο άρθροΒιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Απολογούνται σήμερα τα κορίτσια που ήταν παρών στο κλαστήριο
Επόμενο άρθροΤραγωδία στου Γκύζη : Νεκρό άτομο από φωτιά σε διαμέρισμα