Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε  σε βάρος αλλοδαπού για κλοπές που εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, σε σπίτι 18χρονης, καθώς και σε μία ακόμη  κατοικία.

Ο αλλοδαπός συνεργάστηκε με άλλο άτομο, η ταυτοποίηση του οποίου αναζητείται αυτή τη στιγμή στην προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι το πρωί της Παρασκευής δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι και αφαίρεσαν από μέσα 155 ευρώ, αστυνομική ταυτότητα, κάρτες και τραπεζικά βιβλία, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα είδη και τρόφιμα. Ενώ έψαχναν τα δωμάτια, ανακάλυψαν ότι στο σπίτι υπήρχε μια 18χρονη. Άσκησαν σωματική βία για να τη συγκρατήσουν και στη συνέχεια διέφυγαν.

Μάλιστα, προχθές διαπιστώθηκε ότι τα ίδια άτομα είχαν εισβάλει σε άλλο σπίτι στην περιοχή της Κοζάνης. Μπήκαν στο σπίτι, αφαίρεσαν 3.100 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τράπεζας, κινητό τηλέφωνο και διάφορα είδη διατροφής.

Το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης διενεργεί προανάκριση για τον προσδιορισμό του συνεργού του αλλοδαπού και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθροΑρετσού:Η πλαζ ανακτά και πάλι την παλιά της αίγλη
Επόμενο άρθροΝότια Κορέα:Στους 35 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες