Κλιμάκια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατέγραψαν 92 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία, κατά την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 129 έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία με τις περισσότερες παραβάσεις (66) να αφορούν τους ταχογράφους.

Από τρεις παραβάσεις βεβαιώθηκαν για όρια ταχύτητας και ζώνες ασφαλείας, δύο για έλλειψη πυροσβεστήρα και άλλες 18 για διάφορες τροχονομικές παραβάσεις.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί διένειμαν σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης αλλά και σε πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, οι ενέργειες για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με διαλέξεις κυκλοφοριακής αγωγής, από αξιωματικούς της Τροχαίας και με προληπτικούς τροχονομικούς ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία.

Προηγούμενο άρθροΈλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη – Εργαζόμενοι εκτός ωραρίου, καφέ μπαρ δεν έκοψε αποδείξεις
Επόμενο άρθροΦωτιά τώρα στην Κέρκυρα