Θερμόαιμη γιαγιά, χαστούκισε αεροσυνοδό σε πτήση προς τη Ρόδο, επειδή της πήρε το ποτό (βίντεο)

Επεισοδιακή αποδείχτηκε μια πτήση από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Ρόδο όταν ηλικιωμένη επιτέθηκε στον αεροσυνοδό επειδή της πήρε το ποτό.

Η γυναίκα, η οποία φαίνεται να είναι γύρω στα 70, όπως αναφέρει η Daily Mail, φέρεται να έγινε επιθετική και να χτύπησε τον αεροσυνοδό όταν αρνήθηκε να της δώσει δωρεάν σαμπάνια.
Τότε λέγεται ότι παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, αλλά μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό αφού έγινε όλο και πιο επιθετική.
Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα, μέλος του πληρώματος, να σκύβει σε μια σειρά καθισμάτων κοντά στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου και να προσπαθεί να ηρεμήσει τη γυναίκα.
Ο αεροσυνοδός φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τα χέρια της γυναίκας, τα οποία και κουνά νευρικά, πριν καθίσει στο κάθισμα δίπλα της, λίγες στιγμές αργότερα πετάγεται από το κάθισμα για να αποφύγει τον χτύπημα της.
Στις χαοτικές σκηνές που ακολούθησαν, η γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση της και χαστούκισε τον υπάλληλο δύο φορές στο πρόσωπο.
Ένα άλλο μέλος του προσωπικού φαίνεται να βοηθά να συγκρατηθεί η γυναίκα που πέφτει ξανά στο κάθισμά της.
Επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ είπε, ότι η γυναίκα ούρησε επίσης στο κάθισμά της πριν την κατεβάσουν από το αεροπλάνο.

Προηγούμενο άρθροΤζόκερ: Με δελτίο 3 ευρώ κέρδισε 11,9 εκατ. ευρώ – Στη Λάρισα ο υπερτυχερός
Επόμενο άρθροΘάνατος δοκίμου από «άγνωστη αιτία» – Συντετριμμένοι οι συγγενείς της 19χρονης