Θέρμη: Εργασίες συντήρησης των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων

Εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στα δημοτικά γήπεδα, όπου υπάρχει ανάγκη, υλοποιούνται από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, του δήμου Θέρμης.

Η αναστολή των αγώνων λόγω της πανδημίας έδωσε την ευκαιρία στα συνεργεία του δήμου να προχωρήσουν σε επανασπορές γκαζόν σε όσα γήπεδα ποδοσφαίρου κρίθηκε απαραίτητο.

Ειδικότερα ολοκληρώθηκε η επανασπορά στα γήπεδα των Βασιλικών, του Πλαγιαρίου, της Νέας Ραιδεστού, του Τριαδίου, της Σουρωτής. Παράλληλα έγινε ολική επανασπορά στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου Θέρμης. Επίσης για την ερχόμενη Τρίτη 24 Νοεμβρίου έχους προγραμματιστεί ανάλογες εργασίες και στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου. Τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ θα προχωρήσουν και σε εργασίες γενικής διαμόρφωσης του εδάφους καθώς και συντήρησης εστιών ποδοσφαίρου, όπου απαιτείται.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Νικόλαος Λαγός τονίζει πως η διοίκηση του δήμου Θέρμης εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη συντήρηση και προετοιμασία όλων των δημοτικών αθλητικών υποδομών, ώστε να είναι πανέτοιμες να υποδεχτούν και πάλι τους αθλητές μας μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Κλείνουν από αύριο τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή – Ενίσχυση ελέγχων στη Β. Ελλάδα
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: Ανακοίνωση Τύπου για τις δηλώσεις Βρούτση-Σταϊκούρα