Θεοδώρα Γιαννίτση: Είναι ντροπή για την ελληνική κοινωνία να θεωρείσαι γραφικός όταν είσαι πατριώτης και να υπερπροβάλλεσαι απλά επειδή διαφέρεις στις σεξουαλικές σου προτιμήσεις

«Το να θεωρείσαι πατριώτης είναι έγκλημα… αν είσαι παραδοσιακός θεωρείσαι γραφικός, είναι πολύ επικίνδυνο αυτό, πρέπει να ξυπνήσουν οι κοινωνίες» ανέφερε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη η Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στη Μόσχα, Θεοδώρα Γιαννίτση.

Με αφορμή τις προθέσεις του Βρετανού πρωθυπουργού να αναθεωρήσει τον νόμο περί ισότητας για να καταστήσει σαφές ότι το ότι το «φύλο» σημαίνει βιολογικό φύλο και όχι σεξουαλική ταυτότητα, η κα Γιαννίτση στάθηκε στα όσα προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση περί ομοφυλοφιλίας. «Δεν μπορεί στην ελληνική κοινωνία σε ώρες υψηλής τηλεθέασης οι παρουσιαστές να είναι @δε**@*ες, με το σκουλαρίκι να εμφανίζονται λέγοντας “χρυσή μου τι φόρεσες…”, όταν τα βλέπουν αυτά παιδιά 10 ετών τι μηνύματα τους περνάνε» αναρωτήθηκε. «Ντροπή στα μεγάλα κανάλια», τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Επιβεβαίωση της κερδοσκοπίας το “καλάθι του νοικοκυριού”
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Παιδική θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο τρία Σάββατα του Νοεμβρίου