“Θα έχουμε εκπλήξεις το βράδυ των εκλογών” – Δηλώσεις κόλαφος από τον Κυριάκο Βελόπουλο στο ACTION24

Δείτε την συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου

Ξεκινώντας ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε ότι δεν ασχολείται με εξωκοινοβουλευτικά κόμματα καθώς το μόνο που θέλουν είναι απλά να μπουν Βουλή.

Ξεκαθάρισε ότι η πανστρατιά των πατριωτών αφορά πρωτίστως τους ψηφοφόρους και όχι για τα κόμματα. Οι κοκορομαχίες στην τηλεόραση που δίνουν ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο για τις εντυπώσεις.

Μακάρι και η Ελληνική Λύση να είχε τόση προβολή όσο τα άλλα κόμματα του χώρου. Η Ελληνική Λύση το μόνο που φοβάται είναι ο θεός και ο κακός μας εαυτός, όχι αλεξιπτωτιστές όπως τα μικρά κόμματα.

Πρόστυχη η εξαγορά με 150 ευρώ των νέων από την κυβέρνηση με το νέο pass. Πρόστυχο είναι επίσης τα ψέματα που λένε για την αύξηση μισθών που συνεπάγεται και αύξηση επιτοκίων, εν αντιθέσει με την έκθεση της ΕΚΤ.

Η Ελληνική Λύση είναι υπέρ της αύξησης παραγωγής πλούτου και όχι αυθόρμητες αυξήσεις  μισθών. Επίσης την επόμενη μέρα θα κλείσουν όλες οι ανεξάρτητες αρχές που δεν ορίζονται από το Σύνταγμα. Τα λεφτά των ανεξάρτητων αρχών θα επενδυθούν στην πρωτογενή παραγωγή και την παραγωγή πλούτου.

Δεν υπάρχει σύγκληση των κομμάτων με την Ελληνική Λύση καθώς δεν έχουν πρόγραμμα τα μεγάλα κόμματα. Τα ψέματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόγραμμα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν θα συνεργαστεί με κανένα κόμμα κάτω από καμία συνθήκη!

Η συγκυβέρνηση των τριών είναι έτοιμη, προκειμένου να έρθει η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και η προδοσία του. Επίσης δεν θέλουν να κάνουν εξορύξεις τα τρία μεγάλα κόμματα, για να πλουτήσουν οι Έλληνες.

Δεν μας ενδιαφέρει από που θα έρθουν οι ψήφοι, ΕΔΩ είμαστε για όλους, ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Η δικαιοσύνη θα απαντήσει στους πρώην συνεργάτες τις Ελληνικής Λύσης και για αυτό δεν θα ασχοληθούμε άλλο. Επίσης η Ελληνική Λύση δεν ασχολείται με τις δημοσκοπήσεις. Τέλος κατήγγειλε ότι η Ελληνική Λύση υποεκπροσωπείται ακόμα και στην προεκλογική περίοδο.

Τέλος αναφέρθηκε στο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ σύστημα που θα καταμετρήσει τις ψήφους το βράδυ των εκλογών, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις!

Δείτε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΈριξε βόμβα ο Ερντογάν: Η Τουρκία υπέγραψε «συμφωνία ΑΟΖ» με τα κατεχόμενα
Επόμενο άρθρο“Θυμήσου… πριν πας να ψηφίσεις” – Σερέτης Γρηγόρης // Focus FM 103.6