Θ. Πλεύρης: «Θα επιβληθούν κυρώσεις στον ΠΑΟΚ για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων»

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων ξεχωριστά από τις ποινές για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον χθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα.

«Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας θα επιβληθούν και κυρώσεις για την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η δυνατότητα που δίνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους αρκεί να είναι εμβολιασμένοι σε αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της πολιτείας. Όσοι δεν το τηρούν θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι. Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος μπορείς να το τηρήσει και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς».

Προηγούμενο άρθροΈξω φρενών οι γονείς στην Κύπρο για την υποχρεωτική χρήση μάσκας & rapid test και στα δημοτικά σχολεία – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΠρέσπες: Μία ώρα αργότερα τα σχολεία την Τρίτη