Οργισμένη απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη περί «εργαλειοποίησης» έδωσε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας.

“Αντί να ζητήσουν συγνώμη τα κάνουν χειρότερα. Να θυμίσουμε στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Σκέρτσο ότι οι σιδηροδρομικοί θρηνούν 11 συναδέλφους. Όχι μόνο απευθυνόταν στους συγγενείς των θυμάτων αλλά μετά τα έκαναν χειρότερα. Επιτέθηκε σε εμάς τους εργαζόμενους που τέσσερα χρόνια φωνάζαμε ότι θα γίνει δυστύχημα. Και μας χλευάζανε.

Αρκετά! Έπρεπε ο Πρωθυπουργός να ζητήσει συγνώμη” επεσήμανε ο κ Γενηδούνιας.

“Είναι δυνατόν να στρέφεται κατά των εργαζομένων; Η απεργία των σιδηροδρομικών δεν είναι ούτε «μέσα στις εκλογές» ούτε λίγες ημέρες πριν, θα γίνει στις 30 Μαΐου ξεκαθάρισε ο κ. Γενηδούνιας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι προωθείται στους σιδηροδρόμους «αύξηση των ταχυτήτων στα 140 χιλιόμετρα σε μη τηλεδιοικουμενα τμήματα του δικτύου.

Εμείς δεν θα ξεχάσουμε και θα κλείσουμε τις κινητοποιήσεις μας όσο δεν λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας» κατέληξε ο κ Γενηδούνιας.

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών και πότε οι σταυροί των υποψηφίων
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Βυτιοφόρο «δίπλωσε» στο Δερβένι