Τέμπη: Ο αστυνομικός που σκοτώθηκε με τον γιο του είχε χάσει τη γυναίκα του πριν 2 χρόνια

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας παίχτηκε για τον αστυνομικό από τη Θεσσαλονίκη που σκοτώθηκε μαζί με τον 15χρονο γιο του στα Τέμπη, καθώς είχε χάσει τη γυναίκα του πριν δύο χρόνια από καρκίνο.

Ο 54χρονος Βαγγέλης Μπουρνάζης και ο 15χρονος γιος του είναι δυο από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα, και είχε καημό να δει την εγγονούλα του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Στον γυρισμό έκλεισε κουκέτα μαζί με τον 15χρονο γιο του.
Πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο.
Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής και άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη.
Ο γιος Δημήτρης Μπουρνάζης πήγε στη Λάρισα για να αναγνωρίσει τις σορούς του πατέρα του και του αδερφού του, και βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την απάνθρωπη συμπεριφορά της Hellenic train και ζήτησε μόνο ένα πράγμα: να γίνει κάτι για να μην πεθάνει άλλος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση για τον θάνατο του αστυνομικού:

“Καλό παράδεισο στον συνάδελφο μας (ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγο καιρό) ΜΠΟΥΡΝΑΖΗ Ευάγγελο και στον 15 χρόνο υιό του οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών. Ο Βαγγέλης υπήρξε ένας εξαιρετικός αστυνομικός, συνάδελφος, πατέρας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Θέλουμε να ευχηθούμε στα αλλά δυο παιδιά του (όπου ο υιός του μάλιστα συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του και την δύναμη ψυχής του) υπομονή και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και δεσμευόμαστε ότι η αστυνομική οικογένεια θα είναι δίπλα τους όποτε και αν απαιτηθεί”.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στα Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας 28χρονης – «Ξέρω ότι θα την πάρω στο κουτί»
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Επίθεση με πέτρες και πυρσούς στο ΤΑ Λευκού Πύργου//VIDEO