Σε ενημέρωση για την κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται από την τραγωδία στα Τέμπη, προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως επισημαίνει, από τους επτά τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών που νοσηλευόνταν στις ΜΕΘ, οι δύο που ήταν αποσωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εξήλθαν από τη ΜΕΘ και τώρα νοσηλεύονται σε κλινικές.

Έτσι, πλέον στις ΜΕΘ νοσηλεύονται συνολικά πέντε ασθενείς. Ένα κορίτσι που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Παπανικολάου είναι ακόμη διασωληνωμένο σε σταθερή κατάσταση, ένα αγόρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποσωληνωμένο ετοιμάζεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ για νοσηλεία σε κλινική, δύο ακόμη ασθενείς στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας παραμένουν διασωληνωμένοι σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Γιαννάκου, σε κλινικές νοσηλεύονται μόνο επτά ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται όλοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας όπως πάντα. Το κράτος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό στην ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ στην ενημέρωσή του.

Προηγούμενο άρθροΛουτράκι: Καθηγητής χτύπησε μαθητή σπρώχνοντας με δύναμη το θρανίο – Στο νοσοκομείο ο 13χρονος
Επόμενο άρθροΗράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Λιποθύμησε γυναίκα σε πτήση