Η τελευταία ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση με 2-0 στο πρωτάθλημα, ήταν ο λόγος που ξεχείλισε το ποτήρι με τον 52χρονο τεχνικό.

Η κυπριακή ομάδα παραμένει χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και περισσότερο από έναν μήνα (20 Σεπτεμβρίου) και πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου θα αξιολογήσουν τις διάφορες επιλογές που έχουν ενώπιον τους και θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες τους, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές που έχει ενώπιον της και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, την Πέμπτη θα παραχωρήσει εφ´όλης της ύλης συνέντευξη, στο συνδρομητικό κανάλι Cablenet».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: 31 πρόστιμα για νυχτερινές μετακινήσεις
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση-Ανακοίνωση Τύπου: Για τη δήλωση Λαβρώφ περί του δικαιώματος επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια