Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν 1500 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε παραλίες της Χαλκιδικής με καταστήματα beach bar, καθώς δεν τους έχει δοθεί ακόμα η απαραίτητη άδεια για τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους παρόλο που ξεκίνησε ήδη η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος, ανέδειξε η εκπομπή του Focus FM 103.6 “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη.

«Σήμερα έχουμε 4 Ιουνίου κι αν η δημοπρασία από την Κτηματική υπηρεσία γίνει τέλος Ιουνίου μιλάμε για μια χαμένη σεζόν για τι μισή Χαλκιδική» τονίζουν οι επιχειρηματίες.

«Παλιότερα αυτές οι προκηρύξεις για τις δημοπρασίες γινόταν τέλος Μαρτίου και τώρα μας λένε ότι ακόμα δεν ξέρουν τίποτα. Ακόμα ψάχνουνε. Έχουμε επιχειρήσεις που οι εργαζόμενοι τους – κυρίως φοιτητές – είναι στον αέρα και οι περισσότεροι επειδή θέλουν να δουλέψουν έχουν ήδη φύγει να δουλέψουν αλλού» επισημαίνουν παράλληλα.

«Η Χαλκιδική έχει διπλάσια έσοδα απ ότι ολόκληρη η Κρήτη και θεωρούμε ότι αυτό που γίνεται δεν είναι μόνο θέμα ανευθυνότητας και κακής οργάνωσης αλλά γίνεται εσκεμμένα. Τελειώνουν τη Χαλκιδική. Ήδη πολλές επιχειρήσεις φεύγουν και πάνε να ανοίξουν σε άλλες περιοχές» τονίζουν σε άλλο σημείο της συζήτησης.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΠαραμένει στη φυλακή 66χρονος που τραυμάτισε με σπαθί 49χρονο για μία παρατήρηση
Επόμενο άρθροΟ μεγαλύτερος κυβερνητικός εταίρος του Νετανιάχου υποστηρίζει ενδεχόμενη συμφωνία για τους ομήρους