Τα σχόλια της αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Αρνητικά σχολιάζει σύσσωμη η αντιπολίτευση όσα είπε στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του ο Πρωθυπουργός.

Χαρακτηριστικά:

«Πανικόβλητος από την ραγδαία φθορά της κυβέρνησής του και την οργή των πολιτών που δοκιμάζονται από την ακρίβεια ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει και πάλι στη γνωστή συνταγή Μαυρογιαλούρου της Δεξιάς» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν η σημερινή εσπευσμένη τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη είχε στόχο να καθησυχάσει τους πολίτες, που μαστίζονται από την τρομακτική αύξηση του κόστους ζωής και παραγωγής, απέτυχε» επισημαίνει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλλαγής.

«Η ανάπτυξη που υπόσχεται δε φέρνει τελικά «μέρισμα για όλους», αλλά κέρδη για τους λίγους και νέα βάρη στις πλάτες των πολλών» αναφέρει το ΚΚΕ . 

«Κύριε Μητσοτάκη και Πρωθυπουργός των Μνημονίων είστε και της υπερχρέωσης με δανεικά, της ανισότητας και του διαρκούς ψέματος» ανέφερε για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνου, με δηλώσεις που παραπέμπουν σε μία «εικονική πραγματικότητα»
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Λένε ψέμματα στους Έλληνες για να ενοχοποιήσουν τη Ρωσία και να μας σύρουν πίσω από απόφαση υπέρ των Αμερικανών στην Ουκρανία»