Τα «καλά» του φόρεσε ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης!

Τα «καλά» του φόρεσε, ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης καθώς από χθες το βράδυ και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2021, οι δρόμοι θα φωτίζονται με τα γιορτινά φώτα των Χριστουγέννων.

Πλέον οι κεντρικοί δρόμοι και τα δημοτικά κτήρια των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, μετά τη δύση του ηλίου, φωτίζονται με πλούσιο φωτεινό διάκοσμο και φέρνουν το πνεύμα των ημερών πιο κοντά στους κάτοικους και τους επισκέπτες του Δήμου μας, ενώ τα δύο νέα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που κοσμούν τις πλατείες Επταλόφου στους Αμπελόκηπους και Τσομπάνογλου στη Μενεμένη δίνουν μια νότα ακόμα πιο ζεστή και εορταστική.

Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, το άναμμα των Χριστουγεννιάτικών δένδρων στις Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης (Πλατεία Επταλόφου και Πλατεία Τσομπάνογλου αντίστοιχα) πραγματοποιήθηκε συμβολικά από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρο Κυρίζογλου συνοδεία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Μανωλόπουλου χωρίς την παρουσία άλλων αιρετών και πολιτών, το απόγευμα της Πέμπτης 3/12. Παρακολουθήστε αποσπάσματα στο: https://youtu.be/FgB3xiOkNx8.

Προηγούμενο άρθροΑυτοσχέδιο μαχαίρι και και ηρωίνη βρέθηκαν σε κενό κελί του Κορυδαλλού.
Επόμενο άρθρο«Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό» για τα παιδιά της Καλαμαριάς.