ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλει θράσος να μιλά για αριστερά του χαβιαριού ο πορφυρογέννητος Μητσοτάκης»

Απάντηση σε όσα είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο υπουργικό συμβούλιο δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον κ. Μητσοτάκη «πορφυρογέννητο γόνο» που δεν έχει ιδέα πώς βγάζουν τον μήνα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης, ως πορφυρογέννητος γόνος, δεν νοιώθει στο παραμικρό τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των πολιτών, που δεν έχει ιδέα πώς μπορεί να βγάζουν το μήνα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Θέλει λοιπόν θράσος να μιλά για «αριστερά του χαβιαριού».

Αφού για 15 μήνες κάνει πλάτη στην αισχροκέρδεια και υλοποιεί τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, λίγους μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκε να δώσει κουπόνια 20 ευρώ για τρόφιμα. Την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα για τις νέες ανατιμήσεις στην αγορά, για τις νέες αυξήσεις 29% που έρχονται το Γενάρη στα τιμολόγια του ρεύματος.

Αν ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης έχει μετανιώσει και θέλει πραγματικά να στηρίξει ουσιαστικά αδύναμους και μεσαία τάξη και να μειώσει τις τιμές στην αγορά, δεν έχει παρά να ψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα.

Αν την απορρίψει, απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι η λεηλασία έχει την υπογραφή του και πως θεωρεί τους πολίτες κορόιδα».

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Το market pass ενόχλησε τους αριστερούς του χαβιαριού και τους φιλελεύθερους πολυτελείας
Επόμενο άρθροΆδεια μητρότητας: Διευρύνεται από 6 σε 9 μήνες η επιδοτούμενη άδεια μητρότητας