«Με 100 νεκρούς την ημέρα από κορονοϊό και τη χώρα μας εδώ και τρεις μήνες να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στις ανθρώπινες απώλειες ανά εκατομμύριο πληθυσμού σε όλη τη Δυτική Ευρώπη, ο κ. Μητσοτάκης είπε χθες από το βήμα της Βουλής για τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, ότι δεν έχουμε ενδείξεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται σε κανονικές ΜΕΘ». Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ καλεί παράλληλα τους ειδικούς να τοποθετηθούν.

«Περιμένουμε από τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, την αναπληρώτρια υπουργό κα Γκάγκα, τους επιστήμονες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, την ΟΕΝΓΕ, την ΠΟΕΔΗΝ, την ΕΙΝΑΠ και τους ιατρικούς συλλόγους όλης της χώρας να τοποθετηθούν δημοσίως με ανακοινώσεις τους, αν συμφωνούν με την άποψη του κ. Μητσοτάκη, ότι είναι περίπου το ίδιο για κάποιον ασθενή αν βρίσκεται διασωληνωμένος είτε εκτός είτε εντός ΜΕΘ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΓερμανία: Lockdown για ανεμβολίαστους – Υποχρεωτικός εμβολιασμός από Φεβρουάριο
Επόμενο άρθροΆρης Μουσιώνης για μετάλλαξη «Όμικρον»: Νέο αφήγημα για να μη ξεφουσκώσει το κύμα κατατρομοκράτησης του πλανήτη – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM