Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «ενώ υποδύεται τον αμείλικτο για ζήτημα πολιτικής ευθύνης, ανέχεται και στηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου, που φέρει τεράστιες αντικειμενικές και ουσιαστικές ευθύνες»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Εδώ και δύο ημέρες η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας ο κ. Μητσοτάκης παραμένει εξαφανισμένος.

Δεν βρήκε μία λέξη να πει για τα όσα σοκαριστικά έχουν συμβεί.

Για το γεγονός ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία μπήκαν και διέσχισαν ανενόχλητοι τη μισή χώρα και δολοφόνησαν έναν νέο άνθρωπο.

Για τις αποκαλύψεις ότι οι ελληνικές αρχές είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για τον κίνδυνο και δεν έκαναν τίποτα.

Για το πρωτοφανές φιάσκο που διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και εκθέτει τη χώρα διεθνώς.

Ενώ υποδύεται τον αμείλικτο για ζήτημα πολιτικής ευθύνης, ανέχεται και στηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου, που φέρει τεράστιες αντικειμενικές και ουσιαστικές ευθύνες.

Για ακόμη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Επιλέγει για τον ίδιο την “ασφάλεια” της σιωπής, που του εισηγούνται οι επικοινωνιολόγοι του, την ώρα που μια ολόκληρη κοινωνία βυθίζεται στην ανασφάλεια».

Προηγούμενο άρθροΚαιρός σήμερα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠτΔ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ