ΣΥΡΙΖΑ: « Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα»

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα – Συνεχίζει να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμη ‘Πάτση» επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Επί μέρες ο κ. Μητσοτάκης κάλυπτε τις παρανομίες και το πλιάτσικο του κ. Χειμάρα και προφανώς αποδέχονταν τα ψέματα και τις γελοίες εξηγήσεις του. Τελικά ο κ. Χειμάρας παραιτήθηκε σήμερα από βουλευτής για να “διευκολύνει” τη ΝΔ.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα. Συνεχίζει μάλιστα να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμα “Πάτση”, ο οποίος αφού έκανε ένα “κομπόδεμα” εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ παρανόμως με δημόσιο χρήμα, απέρχεται “ηρωικά” και “πάντα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη”.

Το λιγότερο που έχει να κάνει τώρα ο κ. Χειμάρας είναι να επιστρέψει τις χιλιάδες ευρώ που τσέπωσε παρανόμως από το δημόσιο» αναφέρει επίσης η ίδια ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Επεισόδια με δακρυγόνα σε επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης «Terra Incognita» από την αστυνομία
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την εκλογολογία για να καλύψει τη διαφθορά»