ΣΥΡΙΖΑ: Η Δαδιά καίγεται για 7η μέρα – Όταν σβήσει μόνη της, θα πάνε κυβερνητικά στελέχη για selfie στα καμμένα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

«Απερίγραπτη περιβαλλοντική καταστροφή, η Δαδιά καίγεται για 7η μέρα – Όταν σβήσει μόνη της, θα πάνε κυβερνητικά στελέχη για selfie στα καμμένα»

Επειδή είναι πολύ πιθανόν να μην το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι μια πρωτοφανής περιβαλλοντική καταστροφή είναι σε εξέλιξη, αφού το προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο της Δαδιάς καίγεται σήμερα για 7η συνεχόμενη ημέρα.

Έναν χρόνο πριν, η κυβέρνηση είχε καταργήσει το φορέα διαχείρισης του πάρκου. Και σήμερα που συντελείται αυτή η απερίγραπτη καταστροφή, εξαντλείται σε επικοινωνιακές δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού πολιτικής προστασίας που «έσπευσε» την τέταρτη μέρα (!) της πυρκαγιάς για «να συντονίσει» και αποχώρησε αφήνοντας πίσω τα μέχρι στιγμής 35.000 στρέμματα στάχτης και τη φωτιά να συνεχίζει να καίει ενώ αύριο αναμένονται άνεμοι 7 μποφόρ στη περιοχή.

Για μία ακόμη φορά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το δόγμα Μητσοτάκη για την  αντιμετώπιση των πυρκαγιών: Η φωτιά κάποια στιγμή θα σβήσει μόνη της και τότε θα εμφανιστούν τα κυβερνητικά στελέχη να βγάλουν σέλφι στα καμμένα και να μοιράζουν συγχαρητήρια στους εαυτούς τους.

Προηγούμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ: Σε κίνδυνο φτώχειας το 28,3% του πληθυσμού
Επόμενο άρθροΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη ανά τη χώρα