Εσωκομματικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Έντονη κριτική για την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος άσκησε ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Άξιον.

«Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα “φυτεύονται” από το Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από μεσσίες»» ανέφερε ο Νίκος. Φίλης και πρόσθεσε: «Πρέπει να δούμε τις θέσεις του. Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία»

Στο μεταξύ, δύο βουλευτές του κόμματος έχουν ταχθεί μέχρι στιγμής στο πλευρό του Σ. Κασελάκη. Την υποστήριξή τους έχουν εκφράσει ο πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, με τον τελευταίο να δηλώνει πως η υποψηφιότητα του δίνει προοπτική στην κεντροαριστερά και βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει άλμα προς το μέλλον.

Αν και ο Παύλος Πολάκης δεν παρευρέθηκε στην επίσκεψη Κασσελάκη  στους Τάφους των Βενιζέλων, έκανε ένα σχόλιο μέσω Facebook. Δήλωσε ότι «η κατάσταση θυμίζει χιονοστιβάδα…» αναφερόμενος στη θετική υποδοχή της εναρκτήριας ομιλίας του Στέφανου Κασελάκη ως υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: «Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας»
Επόμενο άρθροΈβρος: Ισχυρές αναζωπυρώσεις – Συναγερμός στο χωριό Κοτρωνιά