Συνταξιούχοι: Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα

Σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων οι συνταξιούχοι της χώρας, συνεχίζοντας τον αγώνα τους και απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, ξεχωρίζοντας την απαίτηση για ουσιαστικές αυξήσεις στις συντάξεις για όλους που θα βελτιώνουν τη ζωή τους.

Στην Θεσσαλονίκη στις 10:30 συνταξιούχοι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου ενώ στην Αθήνα σε κινητοποίηση στα Προπύλαια καλούν σήμερα στις 10:30 οι συνταξιούχοι.

Στην Πάτρα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φλεβάρη στον ΕΦΚΑ (Γούναρη και Κορίνθου) στις 11 π.μ.

Στο Αγρίνιο ετοιμάζονται να κατέβουν οι συνταξιούχοι από όλη την Αιτωλοακαρνανία με συλλαλητήριο την Πέμπτη 2 Μάρτη, στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, τα συνταξιουχικά σωματεία καλούν σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 15 Φλεβάρη, στις 10 π.μ. στα Λιοντάρια. Και στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 17 Φλεβάρη, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Λάρισα οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας το πρωί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

 

Προηγούμενο άρθροΕμβόλια: Οι New York Times μηνύουν την Ούρσουλα και τον Μπουρλά
Επόμενο άρθροΒραζιλία – Ο Λούλα δηλώνει ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να εμβολιαστούν για να λάβουν κρατικά επιδόματα ακόμα και τα παιδιά!