Συντάξεις Ιουνίου 2022: Πότε πληρώνονται

Σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΦΚΑ, από σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 πληρώνονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου στους δικαιούχους
Αναλυτικότερα:
• Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
• Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
• Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Προηγούμενο άρθροΚ.Γρίβας: Η Τουρκία δεν είναι σε θέση να εμπλακεί σε πολεμική αναμέτρηση με την Ελλάδα- θέλει να επιτύχει τον… ακρωτηριασμό της Ελλάδος
Επόμενο άρθροΣενεγάλη: Φριχτό θάνατο βρήκαν 11 νεογέννητα λόγω πυρκαγιάς σε νοσοκομείο