Συνελήφθησαν χθες, στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράνομους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε οικισμό του Έβρου οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοιχίο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως συνοδηγός με οδηγό έναν ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.

Προηγούμενο άρθροLive Streaming : Οι δηλώσεις Γκαρσία και Μπίσεσβαρ ενόψει Αϊντχόβεν
Επόμενο άρθροΠολύωρη διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης