Συνελήφθησαν δύο διακινητές παράνομων μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο(2)διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράνομους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5)  παράνομους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,το απόγευμαστην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε στην ενδοχώρα τρεις (3) παράνομους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούνστους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΚατασχέθηκαν 621 κιλά ψάρια στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας
Επόμενο άρθροΤραυματίστηκε θανάσιμα 4χρονος από ανατροπή τρακτέρ