Συνελήφθησαν δύο διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες

Φωτογραφία Αρχείου

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα στην εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, μεταφέροντας τρεις παράνομους μετανάστες, οι οποίοι δεν έφεραν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Αρχικά ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το όχημα, έχει δηλωθεί κλοπή την 24-2-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Επίσης χθες, στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  αυτοκίνητο, μεταφέροντας έξι παράνομους μετανάστες. Και αυτός ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε οι οδηγοί-διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Προηγούμενο άρθροΣτη ναυτική βάση της Σούδας το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle»
Επόμενο άρθροΝτιμίτρι Μεντβέντεφ: «Η Ρωσια μπορεί να απαντήσει με πυρηνικά άν…»