Συνελήφθησαν αλλοδαποί διακινητές που μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες

Φωτογραφία Αρχείου

Συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράνομους μετανάστες.

Αναλυτικότερα:

  • Στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου πλησίον του οικισμού Θυμαριάς, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούποληςσυνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητοστερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) παράνομους μετανάστες.
  • Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) παράνομους  μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούνστους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.

Προηγούμενο άρθροΣτις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας πέρασε η φρούρηση για την ασφάλεια της γέφυρας της Κριμαίας μετα το χθεσινό χτύπημα
Επόμενο άρθροΤροχαίο με δύο τραυματίες στη Θεσσαλονίκη