Συνελήφθη στον Έβρο διακινητής παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη στον Έβρο και συγκεκριμένα στον οικισμό Κόρυμβο διακινητής παράνομων μεταναστών.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο Ι.Χ. που οδηφγούσε ο συλληφθείς να σταματήσει για έλεγχο ωστόσο ο οδηγός τους αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα για να τους αποφύγει.

Λιγο αργότερα σταμάτησε εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θέμα αναφέρει:

«Συνελήφθη χθες (4-2-2022) το πρωί,πλησίον του οικισμού Κορύμβου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας,ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα,οιαστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώραδύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι για τοόχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 2-2-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής».

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος αύριο Κυριακή 06/02 σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΥπέκυψε στα τραύματα του ο 19χρονος που έπεσε απο τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη