Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες κατόπιν εντάλματος σύλληψης, 53χρονος αστυνομικός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης 14 ετών και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Σε έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Προηγούμενο άρθροΣε ύφεση η φωτιά στη Λίμνη Δασίου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ- Τύμβος Καστά – Έγιναν ζημιές – Απογοήτευση Κατερίνας Περιστέρη: Δεν είναι αυτό που περίμενα από το υπ. Πολιτισμού