Μετά την ψήφιση χθες, στη Βουλή, της τροπολογίας που μπλοκάρει την εκλογική κάθοδο, του κόμματος Κασιδιάρη, συνεδριάζει σήμερα το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού θα συνεδριάσει σήμερα, με τη συμμετοχή του εισαγγελέα που εποπτεύει το σωφρονιστικό κατάστημα, για να εξετάσει εάν ο καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο όχι μόνο για να συνομιλεί με τους δικηγόρους και τους οικείους του, αλλά και για λόγους που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.
Κι αυτό καθώς στο διαδίκτυο έχει ανέβει υλικό με τη φωνή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κασιδιάρης δεν έχει κινητό στη φυλακή – κάτι που απαγορεύεται – ούτε πρόσβαση στο ίντερνετ και αυτό έχει φανεί και από τους πολλούς ελέγχους που έχουν γίνει στο κελί του.
Έτσι αυτό που φαίνεται να συμβαίνει –σύμφωνα με τις πηγές από το υπ προστασίας του Πολίτη- είναι ότι χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, συνομιλεί με κάποιους που τον ηχογραφούν και ακολούθως ανεβαίνουν στο ιντερνετ αυτά που λέει.

Και το 2021 είχε γίνει πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος του Κασιδιάρη όταν το Συμβούλιο των Φυλακών είχαν απασχολήσει κηρύγματα μίσους που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας. Αναμένεται αν το Συμβούλιο επιβάλει πειθαρχικές ποινές και τις είδους στον Κασιδιάρη, μετά τη συνεδρίασή του.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα
Επόμενο άρθροΔικηγόρος καθηγήτριας που βιάστηκε: «Οι αστυνομικοί την απέτρεψαν να καταγγείλει τον επιχειρηματία»