Συνεχίζουν την απεργία πείνας οι υγειονομικοί – Τελεσίγραφο 48 ωρών σε Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ Focus FM

Τι δήλωσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Focus FM 

“Στο μαζί” μπορούμε πολύ περισσότερα, γιατί εκεί υπερέχουμε” τόνισε η κυρία Ζωή Βαϊοπούλου, νοσηλεύτρια σε αναστολή και μέχρι πρόσφατα μία από τους τέσσερις απεργούς πείνας που διαμαρτύρονταi έξω από το υπουργείο υγείας. “Αλλά το “μαζί” δεν το έχουμε μάθει οι Έλληνες. Είμαστε πανεξυπνοι εφευρετικοί αλλά σκόρπιοι. Σκέψου τι θα ήταν ο Λεωνίδας χωρίς τους 300, Ή ο Κολοκοτρώνης χωρίς τα παλικάρια του” συμπλήρωσε.

“Το έχουν οργανώσει χρόνια τώρα, πάρα πολύ καλά αυτό το αφήγημα εκπαιδεύουν τα μικρά παιδιά, εκπαιδεύουν όλο τον κόσμο χτυπωντας τον στην πλάτη να μην ασχολείται για να μπορούν οι ίδιοι να προάγουν όλο αυτό το οποίο έχουν σχεδιάσει”, ανέφερε.

“Όταν υπάρξει μία κίνηση που αρχίζει να ξεχωρίζει και να γίνεται λίγο επικίνδυνη για το σύστημα, αναλαμβάνει η παρασιτική δράση του συστήματος στο υγιές κομμάτι της κοινωνίας. Οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε ατσαλωμένοι και φτάσαμε σε αυτό το σημείο, δε χάνουμε το στόχο μας”.

Σχεδόν ένα μήνα σε απεργία πείνας η κυρία Ζωή Βαϊοπούλου, αναρρώνει κοντά στην οικογένειά της, προσπαθώντας να συνέλθει από την εξάντληση. Την ίδια ώρα, οι συνάδελφοί της, Περικλής, Ειρήνη και Λάμπρος συνεχίζουν.

“Έχουν καταστρέψει οικογένειες, ο νόμος είναι κατάπτυστος είναι προσβολή στην ανθρώπινη υπόσταση και πρέπει να τον πάρουν πίσω”, υποστήριξε ο κος Περικλής Καρολίδης.

“Πρόκειται για τιμωρητικά μέτρα που παίρνονται εναντίον μας επειδή έχουμε αντισταθεί σε αυτή την παράνοια. Που είναι τα κανάλια; Πριν απο λίγο εδώ στο υπουργείο, ήταν συνεργείο της ΕΡΤ. Είχαν υποχρέωση να έρθουν να ρωτήσουν κι εμάς εκεί στην ΕΡΤ να γνωρίζουν ότι εργοδότης τους είναι ο ελληνικός λαός και όχι ο κάθε υπουργός ή βουλευτής. Έχουν καλλιεργήσει φόβο και πανικό. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός διαχωρισε τους Έλληνες”, ανέφερε.

“Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο που να έχει συμπεριφερθεί έτσι σε απεργούς πείνας” τόνισε ο Λάμπρος Τσιάπαλης.

Σημειώνεται ότι κατά νεότερες πληροφορίες του Focus FM, οι τρεις υγειονομικοί θα συνεχίσουν την απεργία πείνας.

Προηγούμενο άρθροΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας
Επόμενο άρθρο7.495 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ