Συνεχίζονται και σήμερα το βράδυ οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται από σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως το ύψος της συμβολής της με τον Κλάδο Εισόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, στο ρεύμα πορείας προς νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και θα ολοκληρωθούν στο διάστημα από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

Σημειώνεται ότι έχει αποκλειστεί πλήρως ο κόμβος Κ13 για τις ώρες εκτέλεσης της ασφαλτόστρωσης. Ο κόμβος θα αποκλείεται μέχρι τα συνεργεία να ολοκληρώσουν το πρώτο τμήμα της ασφαλτόστρωσης, μέχρι τον κόμβο της Μουδανίων (Κ12). Στη συνέχεια θα αποκλείεται πλήρως κατά τη διάρκεια των εργασιών ο κόμβος Κ12 μέχρι να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση έως λίγο πριν τον κόμβο Πανοράματος (Κ11).

Προηγούμενο άρθροΟ ΟΗΕ συζητά την εγκατάσταση στην Τουρκία «ομάδας επαφής για ανθρωπιστικά ζητήματα»
Επόμενο άρθροΦωτιά σε εγκατελειμμένο σπίτι στη Θεσσαλονίκη