Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα κατα της Ελλάδας με τον Μπαχτσελί να παίρνει τη σκυτάλη

Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα κατα της χώρας μας με τον κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί να παίρνει τη σκυτάλη.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, που συνεργάζεται με τον Ερντογάν, μιλώντας σε συγκέντρωση του Κόμματός του κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να μην «εκνευρίζει» και να μη «ζορίζει την υπομονή» της Τουρκίας, ενώ προχώρησε σε μια απαράδεκτη δήλωση ότι οι Τούρκοι θα ρίξουν «ξανά τους Έλληνες στη θάλασσα».

Ο Μπαχτσελί είπε μάλιστα ότι για τους Τούρκους είναι «παιχνιδάκι να φτάσουν στην άλλη όχθη του Αιγαίου».

Αναλυτικά η δήλωση του Ντ. Μπαχτσελί έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση της Ελλάδας θα πρέπει να σταματήσει να μπλέκεται στα πόδια μας και να μας τσιγκλάει συνεχώς. Πρέπει να σταματήσουν άμεσα τις παρενοχλήσεις και τις προκλήσεις. Η Ελλάδα θέλει να καταδικάζει όλος ο κόσμος την Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά όταν υποστηρίζει πως μετά την Ουκρανία υπάρχει κίνδυνος ενός νέου πολέμου. Τα νησιά, στα οποία κάθεται πάνω τους παράνομα και άδικα, είναι δικαίωμά μας. Μη μας εκνευρίζουν. Μη ζορίζουν την υπομονή μας. Αν επιθυμούν και πάλι να πέσουν στη θάλασσα, ας μας το πουν και τους ρίχνουμε όλους με τη βοήθεια του Θεού. Για μας είναι παιχνιδάκι να φτάσουμε από τη όχθη μας στην άλλη όχθη του Αιγαίου»

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τις αιασθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα από τις γραμές του ΗΣΑΠ
Επόμενο άρθροΤο ΔΝΤ εξετάζει την παροχή έκτακτης χρηματοδότησης σε χώρες που αντιμετωπίζουν κρίσεις στις τιμές των τροφίμων