Σύλληψη τεσσάρων διακινητών που πρωθούσαν στη χώρα συνολικά 14 παράνομους μετανάστες

Τέσσερις διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες, συνελήφθησαν χθες σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου.

Συγκεκριμένα:

  • Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε φορτηγό, και να μεταφέρουν  στην ενδοχώρα επτά παράνομους μετανάστες. Μάλιστα ο οδηγός, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.
  • Στη δεύτερη περίπτωση, λίγες ώρες αργότερα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και να μεταφέρει στην ενδοχώρα δύο παράνομους μετανάστες.
  • Στη τρίτη περίπτωση, το απόγευμα του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν Έλληνα διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγό, μετέφερε στην ενδοχώρα πέντε παράνομους μετανάστες.

Και τα τρία οχήματα κατασχέθηκαν, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΆλλη μια παραβίαση του Ελληνικού FIR από τουρκικό drone που πέταξε πάνω απ την Κανδελιούσα
Επόμενο άρθροΤραγικός θάνατος 3χρονου αγοριού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην πόλη της Ξάνθης