Σύλληψη λαθροδιακινητή στην Εγνατία οδό. Έκρυβε παράνομους μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παράνομη είσοδο στην Χώρα, οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας, αντίσταση, απλή σωματική βλάβη και κλοπή.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες, στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες, με οδηγό τον 25χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει τον έλεγχο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε συνελήφθη.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν δύο 2 αλλοδαποί στον χώρο αποσκευών, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προηγούμενο άρθρο“Ο αόρατος εχθρός έχει καταστήσει αόρατη την ελευθερία και τα δικαιώματά μας. Η θρησκευτική λατρεία δεν μπορεί να ανασταλεί.” -Κ. Βαθιώτης στον Focus FM – HXHTIKO
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός που έκλεψε χρυσό σταυρό από ηλικιωμένη!