Συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, τρείς διακινητές εκ των οποίων μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράνομους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί συνέλαβαν την Ελληνίδα καθώς την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρείς παράνομους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν από κοινού παράνομα στην ενδοχώρα 12 συνολικά παράνομυος μετανάστες.

Ο ένας οδηγός – διακινητής μετά την ακινητοποίηση του οχήματος του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από την ασατυνομία.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι διακινητές στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμος ο Άρης για το ντέρμπι της Τούμπας – Η αποστολή της ομάδας
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Τα κόμματα που δίχασαν τους Έλληνες έχουν την ίδια άποψη για τα θέματα της επικαιρότητας»