Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στα Χανιά

Συνελήφθησαν, χθες (27.12.2022) το βράδυ στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανιών, εννέα άτομα (οκτώ ημεδαποί και αλλοδαπός), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθές (27.12.2022) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα-καφενείο στα Χανιά ιδιοκτησίας ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των ημεδαπών ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε επτά ημεδαπούς και αλλοδαπό την συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ‘ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ’ με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

το χρηματικό ποσό των 1.555 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και 1 ζεύγος κύβοι – ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός στην Εύβοια: Τη σύγκληση της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου ανακοίνωσε ο Λέκκας
Επόμενο άρθροΕπίδομα Παιδιού: Ανοιχτή μέχρι τις 15 Ιανουαρίου η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ