Συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών στον Έβρο

Τρεις διακινητές που προωθούσαν συνολικά 14 παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθησαν χτες σε περιοχές του Έβρου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, στον οικισμό Φερών Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε στην ενδοχώρα οκτώ παράνομους μετανάστες. Προηγουμένως, ο οδηγός δεν είχε συμμορφωθεί σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κάδο απορριμμάτων και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα σε αγροτική οδό του οικισμού Πέπλου Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφεραν στην ενδοχώρα έξι παράνομους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΠροφυλακιστέα η 38χρονη στην Κρήτη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της