ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η καταγγελία μητέρας για τον Γολγοθά στην υγεία του 20χρονου γιου της, που ξεκίνησε μετά τον εμβολιασμό του – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Τον περασμένο Νοέμβριο, η κυρία Γιώτα Μουζάκη κατήγγειλε στον Focus Fm και στο δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ότι ο 20χρονος γιος της, που αναγκάστηκε -όπως είπε- να κάνει το εμβόλιο της Pfizer, για να παρακολουθεί τα μαθήματά του στο Πανεπιστήμιο, τρεις μήνες μετά τη δεύτερη δόση, εμφάνισε συμπτώματα μυοκαρδίτιδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός Γιάννης μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ. Πρώτα στη στεφανιαία μονάδα και μετά στην καρδιολογική κλινική. Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι ο οικογενειακός της γιατρός, αλλά και κάποιοι καρδιολόγοι από την μονάδα, της είπαν ότι πρόκειται για παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό, οι γιατροί στο νοσοκομείο επέμεναν ότι η μυοκαρδίτιδα που εμφάνισε ο γιός της, οφείλεται σε μία παλινδρόμηση που είχε εμφανίσει ο νεαρός στο παρελθόν λόγω άγχους.

Το ενημερωτικό που πήρε από το νοσοκομείο ήταν ανυπόγραφο και ενώ έκανε λόγο για “άτυπο θωρακικό άλγος” συνιστούσε την παρακολούθηση του ασθενή από καρδιολόγο για τυχόν στεφανιαία νόσο, σύμφωνα με όσα είπε.

Σήμερα η κα Γιώτα καταγγέλλει ότι από την περασμένη Κυριακή, ο 20χρονος άρχισε πάλι να έχει πόνους. Επισκέφθηκαν, όπως είπε, καρδιολόγο και μετά από τον γενικό έλεγχο, εκείνη τους είπε ότι ο νεαρός προφανώς έπαθε μία μικρή θρόμβωση.

«Θα μπορούσε να πάθει έμφραγμα. Η καρδιολόγος μου είπε ότι αυτό που έκαναν στο νοσοκομείο ήταν να τον σώσουν, τον πρόλαβαν δηλαδή και δεν έπαθε κάτι. Το παιδί συνεχίζει να έχει προβλήματα. Μας έγραψε γενικές εξετάσεις, μου ζήτησε να το δει ακόμα και ένας πνευμονολόγος για τυχόν εκβολές στους πνεύμονες. Αύριο έχουμε ραντεβού με αιματολόγο, θα περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δω τι μέλλει γενέσθαι. Η ταλαιπωρία συνεχίζεται, το παιδί είναι ακόμα στο σπίτι, δεν πηγαίνει στη σχολή του και το παρακολουθούμε», σημείωσε.

“Όλη αυτή η ιστορία έχει και τεράστιο οικονομικό κόστος. Μιλάμε για εξετάσεις 200 και 500 ευρώ. Έχω συνεννοηθεί με το δικηγόρο μου και προχωράμε σε μήνυση. Αυτή τη στιγμή, από το νοσοκομείο έγραψαν για ένα “άτυπο θωρακικό άλγος” . Και δεν ντράπηκαν να το γράψουν αυτό. Η εκτίμηση του ιδιώτη καρδιολόγου ήταν μυοκαρδιακή βλάβη και στη συνέχεια η θρόμβωση”, είπε.

“Νιώθω ενοχές σαν μάνα που επέτρεψα στο παιδί μου να κάνει το εμβόλιο. Ειμαι καταβεβλημένη” συνέχισε η κα Γιώτα “Βλέπω το παιδί μου να είναι χάλια και νιώθω ακόμα πιο χάλια. Τρέχω, δε μένω ήσυχη με τη μία διάγνωση που πήρα, γιατί επανήλθε το πρόβλημα στο παιδί. Να προσέχετε. Εγώ το έκανα το εμβόλιο κατ΄ ανάγκη στο παιδί μου. Μην κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια”, υποστήριξε.

Προηγούμενο άρθροΒαγγέλης Κρητικός στον Focus FM: Το φαινόμενο των πλειστηριασμών θα πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας – ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη – “Ενάντια στη διάλυση του ΕΣΥ” – “Ελλιπή τα μέτρα στα σχολεία”