Συγκλονιστική η συνέντευξη του πιλότου Στέφανου Καραβίδα στον Focus FM 103.6

Συγκλονιστική η συνέντευξη που παραχώρησε ο Επισμηναγός ε.α. Στέφανος Καραβίδας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

«Χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό και ξεχωριστά στη βόρεια Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη μας!» είπε χαρακτηριστικά. «Το έπος του ’40 ήταν έπος εθνικό και πατριωτικό», πρόσθεσε ο κ. Καραβίδας. «Οι Έλληνες πολέμησαν ξεκάθαρα τους εισβολείς Ιταλούς και Γερμανούς και στη συνέχεια την τριπλή κατοχή Ιταλών, Γερμανών και Βουλγάρων για να μη ξεχνιόμαστε».

«Οι λαοί είναι υπεύθυνοι για τις ηγεσίες τους και το αίμα δεν μπορεί να γίνει νερό και δεν μπορούμε να προσβάλλουμε τους κοντινούς παππούδες μας που ακόμα τα οστά τους παραμένουν σπαρμένα στα βουνά της βορείου Ηπείρου», υπογράμμισε.

«Ημέρα μνήμης του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο όχι μόνο η Ιστορία αλλά και το ελλαδικό κράτος όταν ξανά γίνει ελληνικό θα τον καταστήσει στο πάνθεον των Ελλήνων ηρώων» τόνισε.

Προηγούμενο άρθρο«Αν δεν πιάσουν τους στόχους, θα πάνε σε υποχρεωτικά μέτρα και πρόστιμα» – Μ. Χριστοδουλίδης για σύσταση εξοικονόμησης ενέργειας – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM
Επόμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 29/10 στη Μακεδονία και τη Θράκη